Monday, 16 January 2012

NERVOUS~ ~ ~

Assalammualaikum wahai warga2 blog semua~~~~
Moga Kalian dalam keadaan sihat walafiat hendaknya~~~
wah~~~ SKEMA lha plak kn.....
OK! berbalik dgn post aku hari nie~~~ aku mau TULIS pasal perasaan "NERVOUS" aku~~~
hahahahahah~~~~ perasaan nie MUNCUL sebab~~tak lama lagik aku mahu praktikal~~~
aku nie  "MAJOR IN COUNSELING"~~
kiranya, jadi KONSELOR lha macam tue~~~hahahahha~~~ sebenarnya, banyak jugalah kurang ILMU aku pasal nie~~~ kalau mahu cakap 100% tidak tahu apa2, tidak lha pula sampai macam tue sekali kn~~~hahahaha~~~ :P cuma kena refresh balik aku pnya pala otak nie~~~

Apapn, ALHAMDULLILAH~~~ sebab diri ini berkesempatan sehingga ke tahap ini~~~
wah~~~NERVOUS nyerrrrrrrrrrrrrr~~~~~~~~~~~~
30january2012 nie, merupakan tarikh untuk aku LAPOR diri~~ dan sekolah BANDARAYA merupakan sekolah yg aku pilih untuk menjalankan praktikal selama 3bulan~~~~
Mudah-Mudahan dipermudahkan semua nya~~~

*The important thing that i need to DONE for my practical~~~
1=LOG BOOK
2=INDIVIDUAL COUNSELING
3=GROUP COUNSELING
4=MANAGEMENT
5=CASE STUDY (INCLUDE PRESENTATION)
6=FINAL REPORT
7=GUIDANCE

hahahahhaha~~~~ 14 weeks~~~ 3month~~~>>>>>> semua nie kena di siapkan dan dihantar kepada miss yang observe kami nanti~~~
well, aku YAKIN aku dapat tempuhi hari2 sewaktu praktikal nanti~~
walaupun, skg nie aku punya fikiran pnya lah masih binggung2 ditambahi oleh perasaan yang NERVOUS~~~ aduh~~~~ PASTI BOLEH!!!!!!!!!!! lagipun, masakkan kawan2 aku yang duluan pg prtikal bley pass benda nie....so, aku pasti boleh~~~
INSYAALLAH~~~~ semua nya berjalan dengan lancar~~~ aku kena bersedia dari segi MENTAL & FIZIKAL~~~~ itu PASTI~~~ dan BAJU2 itu prtikal pn penting jg lha~~wakkakakka....aikssssssss....sempat lagik aku kn~~~~:P

apapn, DOA kn ya kejayaan perjalanan prtikal ku nanti~~~INSYAALLAH~~
so, sampai sini saja coretan utk hari nie~~~ selamat malam~~
SALAM~~~~

2 comments:

  1. best of luck farra, insaALLAH turn aq nnti
    minta tunjuk ko saja lah ni kan.... ekekekeke

    ReplyDelete
  2. hheheheheh~~~~sure2~~~can bha~~~~but, kena ready mental n fizikal lhor~~~keyakinan diri kena ada~~wah g2!!! apapn, thanks ya.....i will do my best!!INSYAALLAH~~~

    ReplyDelete


Sharing is caring ^_^