Saturday, 21 January 2012

si JEJAKA BERCERMIN MATA ~~

                                                      hahahahaha~hahahah~~hahahaahh~~
Sewsei sgt lha aku pnya tajuk post ngan apa yg aku baru Ternampak td!!!
Aduina<<<<<<<<<<<
HANDSOME nya c jejaka bercermin mata itu~~~~
aduh, Mau cairrrrrrrrr d buatnya~~~ ekekekkeke~~~ ekekeke~~~ :D
Mau d kongsi kha cerita lha kn~~~ aku nie sbnrnya~~ memang dr dulu lg smpai lha sekarang nie, aku amat lah suka sgt yg sgt2 kepada jejaka yg pakai cermin mata....Ah!!! nda kesa lha dorg nmpk NERD kha...??? EVEN they r GAY~~~~OPSSSS!!!! terpesong plak....:P
tp for me....its still VERY CUTE......HANDSOME.....NICE.....AND SWEET.....

hhhahahaha...(lebih2 pula kn PUJI...)

tp, IYA kenyataannya aku mang SUKA yg SUKAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
sbb AKU suka tgk lha~~~ MACAM nmpak MACHO kn~~~~kena2 lagik bulu mata yg LENTIK, DAN TEBAL~~~~~ perh!!!! MESTI BANYAK AMOI MAU LHOR~~~~ hahahaha...hahaha...
adui...itu pn aku suka jg.....lelaki melantik bulu mata mesti nampak AYU.....ekekkekke..:P

well, mcm jg aku pnya bapa~~ HANDSOME~~~ tue sbb mama ku TERPIKAT~~~~waakakakak....
OPzzzzz, itu nda bley cerita disini....tp, mau tau sesuatu....muka bapa ku mcm c JUN SANG~~~pelakon dlm cerita WINTER SONATA tue~~hahahaha~~ HANDSOME kn..kn..kn...????ekekekkeke......wlupn iras2 hanya pada MATA sahaja...tp, sekurg2 nya ada lha sikit persamaan dia....hahahha..hhhaaa...
EH!!!! terlebikkk sdh,,,,,,,,

Ok, berbalik kepada c jejaka bercermin mata...
aku nie amat FANATIK gilakkk lha kepada lelaki yg pakai cermin mata!!!! ops...no..no..no...BUKAN yg CERMIN MATA HITAM ok! itu....i dONT like....
 mata aku nie MESTI akan melirik terus kpd mereka2 yg berkenaan....hahahaha...
ASTAGFIRULAALLAZIM~~~~
sampai begitu sekali kn~~~~ iyaaaa~~~ aku SUKA tgk~~~THEY LOOK SWEET~~
adoi.....SWEET nda hbs2 kn~~~~
tp...IYA>>>>SWEET LHA>>>>kena2 lg, yg sdh face mcm JUSTIN TIMBERLAKE~~~

ALAMAK~~~~~sapa lha kn.....nda CAIR kn..kn..kn..???wkakakakakaka......
adeh!!!! sot pnya keje....
btw, AKU PN MAU ADA BF YG PAKAI CERMIN MATA LHA JG....mesti nampak handsome sentiasa....hahahahaha....:)
isk!!! MINTA PUJI jak kn~~~ so, smpai sini jak lha cerita ku~~~~
HAPPY sgt!!!!!
semoga bersua dengan c jejaka bercermin mata~~~~ ngek...ngek...ngek....

2 comments:

  1. semoga brsua ngan jejaka brcermin mata ya??..hihi. tpi kn beb, tinguk orang jgk la kn..kalo yg brcermin mata tuu baliau2, naa matailaa..pencemaran mata suda tuu~!! haha. kalo da memang ensem tuu, pkai cermin mata ka tak, tetap ensem jgk kn??..hehe ;pp

    ReplyDelete
  2. hahahahahhahah~~~~ya tepat sekali babe~~~~~
    kena tgk org jugak sbnarnya~~~~huhuhuuhu~~~kalo mang beliau2~~~pakai spek mata yg tebal lg~~~adusssss!!!! tue, payah lha kn~~~~so, kena lah tgk paras n attitude~~~wah!!!g2~~~~ baru lha bilg~~~~kalo ensem tetap ensem lha bha~~~

    ReplyDelete


Sharing is caring ^_^